Més bàsquet

Un combinat de Catalunya jugarà contra Angola

La selecció africana està dirigida pel català Pep Clarós que està preparant el Preolímpic

Balaguer acollirà, aquest diumenge (20h), un partit entre un combinat català i la selecció d’Angola. L’enfrontament es disputarà al Pavelló 1r d’Octubre, un recinte que celebra el seu 50è aniversari. Per tal de garantir les mesures de seguretat relacionades amb la pandèmia, l’aforament serà restringit. Les 500 entrades que s’han posat a la venda tenen un preu de cinc euros.

El partit s’inclou dins dels actes de Balaguer com a Ciutat del Bàsquet Català 2020/21. El combinat català estarà entrenat per Salva Maldonado, sotsdirector de l’àrea de seleccions de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). El llistat inicial de jugadors convocats, que encara pot tenir algun canvi, inclou Pep Busquets (Bàsquet Girona cedit pel Joventut), Sergi Costa (Zamora), Dídac Cuevas (Barça B), David Font (Barça B), Àlex Barrera (Burgos), Robert Cosialls (Bàsquet Girona), Marc Martí (Oviedo), Carlos Gasque (Pardinyes) i José Nogués (Almansa).

La selecció d’Angola, que compta amb el català Pep Clarós com a seleccionador, està preparant-se per disputar el Preolímpic, un torneig que es disputarà a Kaunas (Lituània) i que tindrà com a premi un bitllet per accedir als Jocs Olímpics de Tòquio. Tot i tenir la baixa de Bruno Fernando, que està jugant el play-off de la NBA amb els Atlanta Hawks, el combinat africà té jugadors com Eric Amandio, Gildo Santos, Selton Rifen, Glofate Biumba, Jonatao Jungo, Alexander Joao, Eduardo Mingas, Jilson Bango, Malick Cisse, Teo Do, Abu Gaku o Yanick Moreira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)