ACB

El Barça no té rival i suma el seu 19è títol de lliga (92-73)

Els blaugrana derroten el Real Madrid en el segon partit de la final amb un Mirotic espectacular

El Barça s’ha mostrat superior al Real Madrid en el segon partit de la final i la seva victòria per 92-73 l’ha portat a guanyar el seu 19è títol de lliga. Els blaugrana han trencat una ratxa de set anys sense poder aixecar el trofeu d’aquesta competició, ja que la darrera lliga que van guanyar va ser l’any 2014. Una gran defensa i l’encert en atac han situat el Barça per davant des de l’inici i no ha tingut gaires problemes per aconseguir la victòria i el títol. Mirotic ha fet un partit espectacular amb 27 punts anotats.

Els blaugrana han sortit concentrats des del primer minut (7-0), realitzant una gran defensa i estant molt encertats en atac, anotant els primers sets llançaments que han fet sense cap errada (16-5). Un parcial de 6-0 en els darrers minuts del primer quart ha portat al Barça a la màxima diferència de 13 punts (26-13). En l’inici del segon període el Real Madrid ha millorat una mica en defensa, però els blaugrana han continuat en la seva línia de lluitar totes les pilotes i no donar treva al seu rival. La diferència ha anat augmentant poc a poc fins arribar als 20 punts de marge (48-28) a mig minut del descans, al que s’ha arribat amb el 48-30.

En el tercer quart el Barça ha aconseguit la seva màxima diferència de 22 punts (64-42), i a partir d’aquí els blancs han fet un parell de bons minuts i amb un parcial de 0-9 s’han apropat a només 13 (66-53). Els blaugrana però els hi han tornat amb un 8-0 i han arribat al final del tercer quart amb 22 punts d’avantatge (77-55). En el darrers deu minuts els blaugrana s’han tornat a distanciar i han arribat als 25 punts de diferència (89-64) a falta de quatre minuts, per arribar al final del partit amb un 92-73.