ACB

‘The Last Dance’

ACB. Pau Gasol té el camí marcat per deixar el bàsquet després dels Jocs Olímpics: “El meu objectiu era retirar-me gaudint i ho he aconseguit”

16

dorsal

que es retirarà

The Last Dance va ser una sèrie de Netflix que es va fer sobre l’últim ball de Micahel Jordan en el món del bàsquet. Durant dos mesos hem vist The Last Dance de Pau Gasol. El millor jugador de la història de l’ACB, però, no volia entrar en especulacions sobre el seu futur i era molt clar: “Tenir 41 anys et fa veure les coses molt diferents, el meu objectiu era retirar-me gaudint del bàsquet i ho he aconseguit.” Amb aquestes paraules a Pau Gasol se li entenia absolutament tot.

Fórmules perquè continuï jugant n’hi ha moltes, però el problema és la voluntat. Pau Gasol va arribar amb l’objectiu de posar-se en forma, de provar-se a si mateix per poder ser a la cita dels Jocs Olímpics de Tòquio, i això ho ha aconseguit. Ha trencat totes les previsions més optimistes perquè, sens dubte, ha estat a un nivell espectacular.

El que tothom té clar és que una llegenda com Pau Gasol, a qui es retirarà la samarreta al Palau quan toqui, té la confiança de Navarro i de Laporta per continuar si ell vol.

Elogis de Mirotic

Si amb algú de la plantilla tenia confiança Pau Gasol era amb Mirotic, amb qui va experimentar el que és ser a l’NBA. L’MVP de la final va parlar també sobre el futur del de Sant Boi: “És una llegenda, ens ha ajudat moltíssim a la pista i al vestidor, ha estat un gran plaer compartir equip i aprendre d’ell, ell sap com l’estimo, i jo, veient com ha estat en els últims partits, crec que podria continuar jugant.” 20 anys després, Pau Gasol va tornar a aixecar una lliga ACB.

41
anys
farà Pau Gasol el 6 de juliol i jugarà els Jocs. També es retirarà Felipe Reyes. Dels júniors d’or només queda Cabezas
11
medalles
té el pivot de Sant Boi amb un or en el mundial, 3 ors en l’europeu, 2 plates en l’europeu, 2 plates als Jocs, 2 bronzes en europeus i un bronze als Jocs
18,2
de valoració
en els ‘play-off’ ACB amb 11,6 punts, 5,8 rebots i 15,8 minuts de joc

Saras: “En 15 dies intentarem convèncer-lo”

El tècnic blaugrana va ser molt clar quan se li va preguntar per la continuïtat de Pau Gasol: “Ell no ho veu perquè venia amb la idea de posar-se en forma i plegar després dels Jocs; però, tal com ha anat, crec que en 15 dies intentarem convèncer-lo i potser ho veu molt diferent”.

Pau i Marc, als Jocs; Ricky, dubte

Tot i que inicialment Marc Gasol es va plantejar no anar als Jocs Olímpics, finalment sí que ho farà, i ho farà juntament amb el seu germà. Qui podria renunciar a anar-hi és Ricky, que seria una baixa clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)