ACB

El València confirma el fitxatge de Dimitrijevic

Bàsquet. El base macedoni deixa la Penya després de nou anys de progressió constant

El València ha confirmat la incorporació de la joia més preuada de la Penya, el macedoni Nenad Dimitrijevic (1998), que ha signat per quatre temporades. El base ja va estar a punt de marxar al club valencià a l’estiu però a última hora les dues parts van acordar esperar una temporada més, ja que a la Fonteta hauria tingut poques oportunitats per la presència de bases com ara Van Rossom i Vives.

El talentós jugador internacional, que s’ha format en els últims nou anys en el Joventut, deixa el club. La progressió del jugador ha estat evident aquest curs: 10,6 punts, 3,5 assistències i 1,5 rebots. El base va debutar en l’ACB el desembre del 2016 i va ser triat en el cinc ideal jove de la temporada 2019/20.

Dimitrijevic va començar a jugar a bàsquet a prop de Skopje per la influència del seu pare. Va fer una prova amb el Joventut en el torneig infantil de l’Hospitalet del 2011 i finalment el 2012 va deixar Skopje per mudar-se a Badalona. Al costat de Xabier López-Arostegui va ser subcampió d’Espanya cadet contra l’intractable Madrid de Doncic. Abans de debutar en l’ACB va jugar cedit a l’Arenys (EBA) però ràpidament va fer el salt al primer equip debutant al Palau Blaugrana el 18 de desembre del 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)