Lliga femenina

Confiança cega en Araújo

Bàsquet. Lliga Femenina. L’Spar Girona aposta per la gallega i, tot i la greu lesió que va tenir, li renova el contracte per una temporada i una segona d’opcional

L’Spar Girona ha arribat a un acord amb María Araújo perquè la gallega continuï vestint la samarreta de l’equip. L’alera pivot firma un contracte per una temporada amb una altra d’opcional per a totes dues parts. Araújo, de 23 anys, es va lesionar de gravetat el mes de març passat. Abans de la lesió, la jugadora havia fet una mitjana 8,8 punts i 7,9 rebots per partit en la Lliga Femenina Endesa, mentre que en l’Eurolliga va destacar amb 10,4 punts i 6,2 rebots per partit.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la renovació: “Des del primer moment de la seva lesió li vam dir que es podia recuperar tranquil·lament a Girona. Teníem la voluntat de fer un nou contracte que li donés aquesta estabilitat per encarar la recuperació. Aquest contracte serà un 1+1, amb aquest segon any opcional per a ambdues parts. Estem molt contents que la María segueixi formant part de l’Uni Girona.”

D’altra banda, María Araújo està motivada per recuperar-se i tornar a jugar a Fontajau: “Estic molt contenta d’anunciar que ens tornarem a veure a Fontajau. Ja sabeu que encara em falta una mica per tornar a jugar, però amb la vostra companyia serà molt més senzill.”

Amb la renovació de la segona capitana, l’Uni Girona ja té dotze noms confirmats: Júlia Soler, Júlia Reisingerová, Frida Eldebrink, Giedre Labuckiene, Laia Flores, Laia Palau, Iho López, K. Burke, Binta Drammeh, Rebekah Gardner, Michaela Onyenwere i María Araújo.

CONFIANÇA

Des del primer moment de la seva lesió li vam dir que es podia recuperar tranquil·lament a Girona
Pere Puig
Patrocini

L’ex-Uni Vasic amenaça Espanya (21 h)

En l’europeu de València l’ex-Uni Girona Sonja Vasic juga avui contra Espanya en els quarts de final (21 h, Teledeporte). La sèrbia és la màxima anotadora, amb 15,3 punts de mitjana, i és el principal perill per a les de Lucas Modelo. Els altres emparellaments de quarts són: Bèlgica-Rússia, França-Bòsnia i Hercegovina, i Bielorússia-Suècia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)