ACB

Guillem Vives, primer reforç de la Penya pel curs vinent

El base català retorna al seu club d’origen i signa per dues temporades, més una d’addicional

Guillem Vives (Barcelona, 1993), provinent del València, ha signat per dues temporades més una d’addicional pel Joventut de Badalona i es converteix en el primer reforç de l’equip de Carles Duran pel curs vinent. El base català, que es incorporar en l’equip mini de la Penya la temporada 2004-05, va passar per totes les categories, infantil, cadet, júnior i finalment el vinculat, el CB Prat, abans de debutar amb el primer equip verd-i-negre el curs 2012-13. L’any següent es va convertir en el base de referència gràcies a la gran campanya realitzada. L’estiu del 2014 va fitxar pel Valencia Basket, equip amb qui ha guanyat un títol de Lliga ACB, una supercopa i una Eurocup, i on ha estat les set últimes temporades.

Guillen Vives torna a casa i es retrobarà amb Carles Duran, Ferran Bassas i Albert Ventura, amb qui va compartir una etapa de la seva formació com a jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)