ACB

El Barça confirma el fitxatge de Sertac Sanli

El pivot turc, clau en l’Eurolliga de l’Anadolu Efes, ha signat pel club blaugrana per les dues pròximes temporades

El Barça i Sertac Sanli han arribat a un principi d’acord per a la incorporació del pivot turc per a les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2023. L’acord està pendent de la revisió mèdica.

Sanli, de 29 anys i 2,13m, arriba al Palau Blaugrana procedent de l’Anadolu Efes, amb el qual s’ha proclamat campió de l’Eurolliga 2020/21. El pivot turc ha estat una peça molt important a l’Efes durant tota la temporada, però va ser clau durant la final a quatre. I és que Sanli, a Colònia, va tenir una mitjana de 15,5 punts i 5 rebots en 19 minuts per partit. En el global de la temporada 2020/21, a Europa, el nou pivot del Barça ha obtingut una mitjana de 7,8 punts en 14 minuts amb un 66% en tirs de dos punts i un 81,5% en tirs lliures.

Pel que fa a la competició domèstica, a la Lliga turca que també ha guanyat l’Efes, Sanli ha disputat 25 partits de Lliga Regular amb una mitjana de 8,5 punts (38% en triples), 4,1 rebots en 17 minuts. En el Playoff, Sanli, ha anotat 9 punts en 14 minuts per partit amb un percentatge del 75% en tirs de camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)