NBA

Exhibició de Chris Paul (32 punts) en el retorn d’Antetokounmpo (118-105)

El base dels Suns ha estat brillant a la segona part repartint, a més, 9 assistències

Els Suns han sumat la primera victòria de la final en el partit disputat a Phoenix (118-105) davant de 18.055, el 92 per cent de la capacitat del pavelló. El matx s’ha resolt en el tercer període quan els locals han agafat 16 punts de renda. No ha servit de res el retorn de l’estrella grega dels Bucks Antetokounmpo després de perdre’s els darrers partits per lesió. El grec ha acabat amb 20 punts, 17 rebots i 4 assistències en 35 minuts de joc però no ha estat suficient. El gran líder del partit ha estat el base dels Suns Chris Paul (36 anys) que ha fet una segona part memorable que és quan els de Phoenix ha trencat el matx. El base ha acabat amb 32 punts i 9 assistències. Al seu costat també han destacat Devin Booker (27 punts tot i l’1/8 en triples, i Deandre Ayton que ha fregat el doble doble (22 punts i 19 rebots). Ayton ha fet 15 punts i 15 rebots, unes xifres que l’últim debutant en unes finals en fer-ho havia estat Duncan el 1999. Pels Bucks el màxim anotador ha estat Middleton (29 punts). El segon partit de la sèrie es disputarà la matinada de dijous a divendres també a Phoenix.