Lliga femenina

La ruta per recuperar la Lliga

Bàsquet. Lliga Femenina. L’Spar Uni Girona ja sap el calendari per intentar tornar a guanyar la competició després de quedar-se a les portes de la final el curs passat; ho haurà de fer amb l’exigència de l’Eurolliga pel mig

L’Spar Uni Girona ja coneix el camí que haurà de seguir per intentar recuperar el tron de la Lliga Femenina, després de no arribar aquest curs a la final. Les gironines afronten el repte de tornar a ser campiones com fa tres anys –la temporada passada no n’hi va haver–, conscients de la dificultat d’alternar dues competicions tan exigents com són la Lliga Femenina i sobretot l’Eurolliga.

Les d’Alfred Julbe i Laura Antoja debutaran a la pista del Kutxabank Araski el cap de setmana del 24 i 25 de setembre en la primera jornada de la competició. L’altre equip català, el Cadí la Seu, ho farà a la pista del Movistar Estudiantes. El conjunt gironí rebrà a Fontajau el València, el subcampió, en la segona jornada –29 de setembre–, un dels favorits juntament amb el Perfumerías. El primer derbi català es jugarà a la Seu el 23 d’octubre. Els quarts de final es jugaran del 21 al 24 d’abril; les semifinals, entre el 28 d’abril i l’1 de maig, i la final, els dies 5, 8 i 12 de maig. La supercopa es jugarà els dies 18 i 19 de setembre, i la copa, del 24 al 27 de març.

Frase
Nom i Cognom
CÀRREC
Frase
Nom i Cognom
CÀRREC
Frase
Nom i Cognom
CÀRREC

El vinculat GEiEG debutarà a Girona

El GEiEG arrencarà el seu camí en la Lliga Femenina 2 el 2 d’octubre en una competició en què hi haurà 28 equips dividits en dos grups de 14 equips cadascun. Disputaran una lligueta i el 9 d’abril s’acabarà la lliga regular. Les gironines són en el grup B i debutaran a casa contra el Picken Claret canari. En el grup del GEiEG hi ha diversos equips catalans com la UE Mataró, el Femení Sant Adrià, l’EKKE CB Lleida, el Segle XXI, l’Almeda i el Viladecans.

La plantilla de l’Uni ja està tancada

L’Uni Girona ja té dotze noms confirmats: Júlia Soler, Júlia Reisingerová, Frida Eldebrink, Giedre Labuckiene, Laia Flores, Laia Palau, Iho López, K. Burke, Binta Drammeh, Rebekah Gardner, Michaela Onyenwere i María Araújo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)