Lliga femenina

Karline Pilabere, una altra jugadora d’Eurolliga pel Cadí

La internacional letona prové del Riga, com Paula Strautmane

El Cadí La Seu fitxa Karline Pilabere (1,87 m, 1990), procedent del TTT Riga de l’Eurolliga, com una altra de les incorporacions del Sedis: Paula Strautmane. La internacional letona destaca per la seva capacitat física i entra en la filosofia de joc que busca Bernat Canut. “Buscàvem una jugadora interior europea amb experiència, però alhora que encaixés amb el nostre esperit d’equip i les circumstàncies ens han brindat aquesta oportunitat” diu el tècnic de l’Alt Urgell, que posa en valor la capacitat de Pilabere per defensar jugadores de perímetre i pivot altes en un mateix partit. “Una de les seves virtuts és aquesta, el desplegament físic que aporta en cada partit. En atac, polivalent per jugar al pal baix o de cara des de 6,75” diu Canut, que la qualifica com a “ tot terreny”.

El curs passat en l’Eurolliga Pilabere va acreditar 3,2 punts i 3,5 rebots en 22 minuts de mitjana en els sis partits de les bombolles. Contra l’Spar Girona a Fontajau (79-81) va acabar amb 9 i 4 en 18:07, sortint en el cinc inicial.

El Cadí 2021/22 ja compta amb Laura Peña, Laia Raventós, Ariadna Pujol, Gala Mestres i Irati Etxarri que segueixen del curs passat, i amb Mikayla Pivec, Paula Strautmane, Chelsey Perry i Karline Pilabere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)