Lliga catalana

Barça-Penya i Baxi-Andorra, semifinals de la lliga catalana a Manresa el 4 de setembre

El Nou Congost de Manresa serà la seu, a principis de setembre de les Lligues Nacionals Catalanes d’equips ACB i Femenina. Les semifinals de la 42a lliga Nacional Catalana ACB es diputarà el dissabte 4 i el diumenge 5. El Barça s’enfrontarà amb el Joventut Badalona en la 1a semifinal (19.30h), mentre que l’amfitrió, Baxi Manresa, jugarà contra el MoraBanc Andorra (21:45h). La final es jugarà l’endemà a les 21:30h. Abans, a les 19h, es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc. En la darrera edició celebrada al setembre passat, el MoraBanc Andorra va sumar el seu segon títol de la competició en imposar-se al Barça per un 84-85 en una final disputada al Palau Blaugrana de Barcelona.

Pel quer fa a la 33a Lliga Catalana Femenina 2021, enfrontarà un any més el Cadí La Seu i l’Spar Uni Girona. La final es disputarà diumenge 12 de setembre a les 12h i L’equip gironí, amb 9 títols en total, és el vigent campió després de superar a l’edició anterior disputada al Palau Blaugrana de Barcelona, al Cadí La Seu per un 69-61.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)