LEB Or

El Girona començarà el seu segon curs a la LEB Or a la pista del Juaristi

El Prat i el Força Lleida són els altres conjunts catalans a la categoria, que recupera el format de grup únic

El Bàsquet Girona ja té el full de ruta per al seu segon curs a la LEB Or, que començarà a Azpeitia el 8 d’octubre amb la visita al Juaristi, que el curs passat va pujar de LEB Plata i, en fa dos, va superar el Girona en la final de la copa. El primer partit a Fontajau serà el 12 d’octubre i el conjunt gironí rebrà el Prat, un altre ascendit en el que serà el primer duel català del curs. En la primera jornada el Prat rep el Palència i el Força Lleida comença a la pista de l’Estudiantes.

El vell format

La lliga torna a tenir el format de grup únic, amb 18 equips i 34 jornades. Hi ha dues places d’ascens a l’ACB i tres equips perden la categoria. Puja el millor de la fase regular i el vencedor d’un play-off que disputaran els equips que acabin del segon al novè. La lliga s’acaba el 20 de maig i les eliminatòries per pujar tenen quarts de final i una final a quatre abans de Sant Joan (18 i 19 de juny). La primera fase es tanca el 21 de gener i els dos primers disputen la copa

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)