ACB

La llegenda continua

Bàsquet. Rafa Martínez signa un curs més amb el Baxi Manresa i arribarà en actiu amb 40 anys, com Creus (42), Lewis (41) o Espil (40)

Rafa Martínez continuarà una temporada més en el Baxi Manresa. El veterà aler català, que complirà 40 anys a l’elit, haurà jugat 24 temporades al màxim nivell. El de Santpedor va aterrar el curs passat al Nou Congost de Manresa procedent del Bilbao i, després d’aquesta temporada, s’ha guanyat continuar. L’aler català entrarà al club dels jugadors del Manresa que han estat en actiu amb més de 40 anys al costat de Joan Creus (42), Larry Lewis (41) i Juan Alberto Espil (40). Per fer oficial la seva renovació el club va preparar un vídeo original on sortien mites com el seu entrenador Pedro Martínez, Juan Carlos Navarro, Victor Claver, Llull o Montañez explicant la seva trajectòria i desitjant-li sort i al final del vídeo sortia Rafa Martínez dient “us estimo molt però serà que no, he decidit continuar un any més a Manresa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)