ACB

Saras, mestre de bases

Bàsquet. ACB. El tècnic lituà tanca les vacances per dirigir, com ja ha fet en sis edicions, el Campus Playmaker, dirigit a directors de joc

Fa un mes que el Barça es va proclamar campió de l’ACB i gairebé sense temps per fer vacances, el més matiner dels entrenadors a tornar a l’activitat és Jasikevicius. No serà al Barça, sinó mantenint la seva essència. Saras no ha deixat de dirigir el Campus Playmaker, que va arrencar ja fa sis edicions específicament adreçat a bases, la posició que ell ocupava de jugador. Després com a tècnic també ha donat molt èmfasi a la direcció i ho hem vist amb el creixement que han tingut jugadors com Jokubaitis quan estava al Zalgiris –ara ha fitxat pel Barça– o Leandro Bolmaro. I Jasikevicius intentarà durant sis dies al Montanyà (Seva) que els bases facin un pas endavant. La diferència amb altres edicions és que Saras estarà, del 25 al 31 de juliol, presencialment amb els joves, que viuran una experiència sens dubte única.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)