NBA

La màgia del tres

Bàsquet. Els Milwaukee Bucks enllacen el tercer triomf sobre els Phoenix Suns (119-123) i tenen l’anell de l’NBA a una victòria (3-2)

Els Milwaukee Bucks poden ser campions de l’NBA per segon cop, el primer des del 1971, si aquest dimecres a la matinada guanyen els Phoenix Suns a casa, després d’enllaçar el tercer triomf seguit en la final (119-123). Els Bucks recuperen el factor pista, després que la sèrie comencés amb quatre victòries locals, amb els d’Arizona dominant 2-0.

El big three format per Giannis Antetokounmpo (32 punts, 9 rebots i 6 assistències), Khris Middleton (29 punts i 7 rebots) i Jrue Holiday (27 punts i 13 assistències) va permetre als de Wisconsin dominar el partit des del segon quart. El parcial va ser demolidor: 24-43 per passar del 37-21 al 61-64 a la mitja part.

Els tres referents dels Bucks van tenir el seu paper en la jugada del partit: 119-120 i pilota dels Suns a 29 segons. Pilota per a Devin Booker –autor de 40 punts– que Holiday li pren de les mans i llança un contraatac que s’acaba amb l’alley-oop d’Antetokounmpo, amb falta. El grec falla l’addicional però captura el rebot i Middleton tanca el marcador als tirs lliures.

“Ens hem de mantenir en el present. Quan aquest equip és humil, és molt perillós”, apuntava Giannis Antetokounmpo després del partit. Devin Booker es lamentava: “Hem començat molt bé i ens hem deixat portar. Ells s’han mantingut resilients i han seguit jugant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)