Lliga femenina

Brotons tanca la plantilla del Cadí La Seu

L’alacantina (22 anys) arriba procedent del Bembibre on ja va debutar a la Lliga Femenina

El Cadí La Seu ha arribat a un acord per una temporada amb la jove pivot alacantina Montserrat Brotons perquè s’incorpori al conjunt urgellenc. 193 centímetres d’alçada, 22 anys i internacional en els equips de formació de la selecció espanyola, arriba procedent de l’Embutidos Pajariel Bembibre, on ha debutat aquesta darrera temporada a la Lliga Femenina Endesa.

Brotons va fer factible el seu retorn a Espanya la darrera temporada, després de complir la seva etapa universitària a Oral Roberts University, on va disputar la NCAA. Va començar a jugar a Alacant i acabà debutant a Lliga Femenina 2 de la mà del Segle XXI abans d’emprendre el seu viatge als Estats Units. En aquesta temporada de debut a la Lliga Femenina, i a les ordres de Pepe Vázquez, ha gaudit de rodatge per tal de conèixer i adaptar-se al nivell físic i tècnic de la competició. En aquest mateix camí, seguirà treballant amb Cadí La Seu, de la mà de Bernat Canut, per seguir donant passades endavant en el seu inici al bàsquet d’elit professional.

La nova jugadora blanc-i-blava afirma sentir-se “molt agraïda per l’oportunitat i confiança rebuda” i desitja “començar a treballar l’abans possible” per aquesta nova temporada, on espera poder “trobar-se i gaudir amb l’afició del Palau”. El tècnic urgellenc defineix Montse Brotons com el “perfil de jugadora nacional jove en projecció que hem anat incorporant aquests darrers anys”. Afirma que és una “jugadora gran, dura i treballadora” i confia en el fet que “ens donarà aquesta intensitat que tant necessitem com a equip”. Amb aquesta darrera incorporació, el nou Cadí La Seu quedat tancat: Laura Peña, Laia Raventós, Ariadna Pujol, Mikayla Pivec, Gala Mestres, Paula Strautmane, Irati Etxarri, Chelsey Perry, Karline Pilabere i Montse Brotons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)