LEB Or

Schaftenaar, el quart que es queda

Bàsquet. El Girona ja té deu peces per al segon curs a LEB Or, inclosos els sis fitxatges, i encara pot incorporar dos extracomunitaris

Olaf Schaftenaar (2,08 m, 1993) és el quart jugador de la plantilla del Bàsquet Girona que va debutar en la LEB Or que continuarà un any més a les ordres de Carles Marco. El tècnic badaloní disposa de deu peces amb la continuïtat del neerlandès, Albert Sàbat, Gerard Sevillano i Robert Cosialls, i els sis fitxatges que s’han fet oficials: Èric Vila, Jaume Sorolla, Josep Franch, Pol Molins, Kaspars Vecvagars i Karamo Jawara.

“Estic content de tornar a vincular-me al Bàsquet Girona. L’any passat va ser un mal any per la Covid, però va ser una gran experiència. Crec que tindrem un bon equip i farem un millor paper que la temporada passada”, diu Schaftenaar, que va acreditar 8,5 punts (34,8% en triples), 3 rebots i 6,3 de valoració en 21:15 de mitjana per partit.

La direcció esportiva del club, igual que l’estiu passat, ha confeccionat la pràctica totalitat sense cobrir les dues places d’extracomunitaris. El 2020 el Girona va començar amb només una de coberta, la de Ryan Logan, que ha fitxat per l’Aris Leewarden neerlandès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)