ACB

El Barça fitxa el jove lituà Rokas Jokubaitis fins el 2025

L’exterior de 20 anys arriba del Zalgiris i va ser el segon millor jugador jove de la passada Eurolliga

El Barça ha fitxat al jove exterior Rokas Jokubaitis fins l’any 2025.El jugador lituà de 20 anys i 1’93 m és internacional absolut amb Lituània i prové del Zalgiris Kaunas, on es va formar en les categories inferiors. Es internacional absolut amb Lituania. En la passada Eurolliga va ser el segon millor jugador jove. Rokas Jokubaitis va debutar en la lliga lituana i en la competició europea quan l’entrenador de l’equip lituà era Sarunas Jasikevicius, el seu nou tècnic en el conjunt blaugrana.

En aquesta passada Eurolliga Rokas Jokubaitis, ha tingut una mitjana de 7 punts i 2,5 assistències en 21 minuts de joc de mitjana. En la competició domèstica el jove lituà ha acabat amb 8 punts i 4 assistències per partit en 20 minuts de mitjana jugats.

En manifestacions als mitjans del club Rokas Jokubaitis ha dit: “Estic molt content d’arribar a un club tant increïble per a les properes temporades i evidentment feliç i amb moltes ganes i molt moltes ganes de jugar davant l’afició en el Palau Blaugrana i d’aconseguir amb el Barça el màxim possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)