ACB

Vasilije Pušica, base anotador pel Baxi Manresa

El serbi (25 anys i 1m96) arriba del Dinamo Sassari italià i signa per una temporada

El Baxi Manresa incorporar un company per a Dani Pérez en la direcció de joc. Es tracta de Vasilije Pušica, un base serbi format al Partizan i als Estats Units, i amb experiència professional al bàsquet italià. Firma contracte per una temporada.

Vasilje Pušica (nascut a Belgrad el 12 de setembre del 1995) arriba al Baxi Manresa amb ganes de fer un bon paper després del seu pas pel Dinamo Sassari, amb qui ja sap què és jugar Champions League. Pušica va jugar en les categories inferiors del Partizan de Belgrad, i va formar-se en universitats nord-americanes. Després de fer una bona campanya al Pesaro Basket, va jugar al Dinamo Sassari, on va disputar 7 partits fent unes mitjanes de 9,6 punts, 2,6 rebots i 2,4 assistències per partit.

Es tracta d’un base alt, amb visió de joc i capacitat anotadora. Té bona anticipació i bon tir de mitja i llarga distància. Firma contracte amb el Baxi Manresa per una temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)