LEB Or

El danès Mads Bonde Stürup, un altre reforç exterior per al Girona

Arriba provinent del Pardinyes (LEB Plata) i és el setè fitxatge del club de Marc Gasol

Mads Bonde Stürup (Gladsaxe, 1997) és el setè fitxatge del primer equip del Bàsquet Girona per a la propera temporada 2021/22. L’exterior danès (1,98 cm) ja ha estat internacional amb la selecció absoluta del seu país.

Stürup, que va començar jugant al Horsholm 79rs, va acabar la seva etapa de formació al Fog Naestved (2014-16). Va debutar al bàsquet FEB a les files del Óbila CB de LEB Plata la temporada 2016-17. El curs següent va jugar amb el RCN Tenerife, el filial d’EBA de l’Iberostar Tenerife, amb participacions esporàdiques al primer equip. Va arribar a debutar l’ACB i a la Basketball Champions League). El curs 2019-20 s’allunyaria del conjunt illenc per recalar al CB Zamora de LEB Plata, abans d’incorporar-se al CB Pardinyes de la mateixa categoria aquesta passada temporada.

El jugador danès s’afegeix, a banda de la continuïtat de Gerard Sevillano i Robert Cosialls, a les renovacions d’Albert Sàbat i Olaf Schaftenaar i a les arribades de Kaspars Vecvagars, Pol Molins, Karamo Jawara, Josep Franch, Jaume Sorolla i Èric Vila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)