NBA

Ricky és traspassat als Cavs

Cade Cunningham (Oklahoma State) ha estat escollit el número 1 del draft pels Detroit Pistons

Ricky Rubio no jugarà la temporada vinent als TWolves i, per tan, no compartirà posició amb el base blaugrana Leandro Bolmaro. Aquesta matinada ha estat traspassat per la franquícia de Minnesota cap a Cleveland perquè jugui als Cavs. L’operació no ha estat l’únic moviment de la nit perquè els Lakers han donat la gran notícia bomba amb un acord pel traspàs de Russell Westbrook a l’equip californià a canvi de Kyle Kuzma, Kentavious Caldwell-Pope i Montrezl Harrell. Si es certifica l’acord el rei del triple-doble jugaria al costat de LeBron James i Anthony Davis.

D’altra banda, no hi ha hagut sorpresa en el draft de l’NBA i Cade Cunningham (Oklahoma State) ha estat escollit pels Detroit Pistons en el número 1. Els Rockets han escollit Jalen Green i el número 3 ha estat Evan Mobley que jugarà als Cavs amb Ricky. També hi havia moltes mirades en el darrer fitxatge del Barça Jokubaitis que ha estat escollit en el número 34 (Knicks) cosa que farà que no es mogui del Palau Blaugrana perquè l’operació no li sortiria a compte. Qui també han escollit els Rockets és el pivot del Madrid Usman Garuba en el número 23 del draft

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)