LEB Or

El pivot portuguès Gonçalo Delgado, vuitè fitxatge del Bàsquet Girona

L’internacional reforça el joc interior davant el probable adéu definitiu de Faye, que disputarà amb els Spurs la lliga d’estiu

Gonçalo Delgado (Almada, 1998) és el vuitè fitxatge del Bàsquet Girona per a la temporada 2021/22. El pivot portuguès (204 cm) debutarà en la LEB Or després d’estrenar-se en el bàsquet estatal a les files del Zentro Basket Madrid (LEB Plata). El nou jugador del club és internacional absolut amb la selecció del seu país.

Delgado, que va completar la seva etapa de formació al SL Benfica, va competir en la primera categoria portuguesa amb el club de Lisboa (2017-2020), on també va tenir uns minuts en la Basketball Champions League, abans de recalar en el Zentro Basket Madrid.

Biram Faye, als EUA

El senegalès, una de les revelacions de l’equip en el debut a la LEB Or, aspirava ser elegit en el darrer Draft de l’NBA però finalment cap franquícia va triar-lo en els seus respectius torns. Amb tot, el jugador no renuncia al somni de jugar a l’NBA i aquest estiu disputarà la lliga d’estiu amb els San Antonio Spurs. El jugador va signar la temporada passada un contracte de dues temporades amb el club gironí, però el club probablement el dona per perdut ja que s’ha reforçat amb diversos jugadors interiors, com el propi Delgado, Jaume Sorolla i Karamo Jawara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)