Eurolliga

Saras, amb dos fronts oberts

Bàsquet. El Barça torna la setmana vinent als entrenaments pendent de la decisió final de Pau Gasol i de trobar un aler després que Kalinic preferís la proposta de l’Estrella Roja

El Barça de Saras Jasikevicius, campió de la copa i la lliga i finalista de l’Eurolliga, torna dimarts vinent a la feina encara amb dues incògnites, com a mínim, per resoldre respecte a la configuració final d’una plantilla que serà més curta i més barata després de les baixes de Pustovyi, Claver, Hanga, Westermann i Pau Gasol. La primera qüestió a resoldre és precisament la del pivot de Sant Boi, que als Jocs Olímpics va deixar la porta oberta a continuar jugant una temporada més.

El Barça ha deixat la porta oberta al pivot però econòmicament no podrà oferir-li un gran contracte. El curs passat va jugar pel salari mínim professional de l’ACB. Una opció mixta podria ser inscriure el jugador només a l’Eurolliga. En qualsevol cas, el club s’ha reforçat amb Sertac Sanli (Efes) en la posició de 5 i manté un joc interior poderós amb la presència de Davies, Mirotic, Smits i Oriola.

Gabriel Deck

Més urgent encara que la decisió de Pau Gasol és trobar un aler que complementi l’equip després de les baixes de Claver i Hanga i el no de Kalinic, que ha acabat a l’Estrella Roja. L’únic nom amb què alguns mitjans han especulat és el de l’argentí Gabriel Deck, que no té contracte garantit als Thunder, però que té un salari a l’NBA de 3,4 milions d’euros. Pel mig, a més, hi ha una discussió legal sobre si el Madrid manté els drets de l’ACB del jugador. En tot cas, l’equip encara té lliure una plaça d’extracomunitari i el mercat és molt ampli.

Els jugadors confirmats són Calathes, Jokubaitis, Laprovittola, Higgins, Abrines, Kuric, Martínez, Mirotic, Oriola, Smits, Davies i Sanli. Dotze fitxes que s’entreveuen poques per a un equip que la temporada passada va jugar 92 partits oficials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)