ACB

Manresa-Penya, amistós a Lleida

ACB. Els dos equips disputaran el seu segon test de pretemporada al pavelló Barris Nord (20 h, Xala.cat) ja amb Ribas, Birgander, Brodziansky, Paul i Willis; no jugarà encara Moneke

El Baxi Manresa i el Joventut disputen aquest vespre (20 h) el segon test de pretemporada al pavelló Barris Nord de Lleida. El matx, que es podrà seguir gratuïtament per Xala.cat amb els comentaris del mite manresà Román Montañez, serà l’última prova per a tots dos equips abans del debut en la Lliga Catalana el cap de setmana vinent al Nou Congost. El Manresa va perdre en la seva estrena contra el Saragossa (70-71) i la Penya va vèncer el MoraBanc (71-84). El tècnic Pedro Martínez no podrà disposar del nigerià Chima Moneke, que, tot i que ja té el visat i ja ha arribat a Catalunya, encara no podrà jugar pels protocols contra la Covid-19. Moneke serà, però, al pavelló. La resta de jugadors manresans estan a disposició de l’entrenador. D’altra banda, els aficionats del Joventut viuran l’estrena de Brandon Paul, Dereck Willis, Birgander, Brodziansky i Pau Ribas, que es van perdre el primer partit. És baixa coneguda Ante Tomic, operat de la mà. Dels joves no es desplacen a Lleida ni Miguel Malik Allen ni Parrado, però sí que ho faran Helmanis, Maronka i Kraag, tot i que aquest últim ha arrossegat molèsties físiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)