LEB Or

El Girona guanya el Cornellà amb Marc Gasol a peu de pista (79-63)

El Girona ha guanyat el seu primer amistós de pretemporada, a Quart contra el Cornellà de la LEB Plata en un partit que el president i fundador del club, Marc Gasol, ha seguit a peu de pista 24 hores després del seu traspàs dels Lakers als Grizzlies que pot acabar amb el pivot tornant a jugar a Fontajau aquest curs a la LEB Or.

L’esmaixada de Gonçalo Delgado en transició ha tancat la primera meitat amb la màxima per al Girona (40-30), que imposava la seva superioritat física amb Èric Vila i Robert Cosialls junts després d’un primer quart més igualat (empat a 16) després del tripl de Franch que tancava un 8-2 (14-14).

El segon triple gironí al tercer quart (Mads Stürup, 48-33) i el cinquè punt de Sevillano (50-33) han disparat la diferència, però el Cornellà ha lligat un 0-16 que el deixava a 1 (50-49) i obligava Carles Marco a aturar el partit a 3:21. Kaspars Vecvagars i Cosialls amb tres tirs lliures han evitat la remuntada del Cornellà (55-49) i el conjunt de Carles Marco ha pogut mantenir-se amb comoditat per davant fins el final, quan recuperaria la màxima de 15 amb esmaixada de Pol Molins (74-59) i Delgado l’enfilaria fins els 16 (78-62).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)