Lliga catalana

El Cadí La Seu, campió de la Lliga Catalana Femenina (69-65)

El Cadí La Seu és el campió de la Lliga Catalana Femenina amb el seu triomf sobre l’Spar Girona a Manresa, que permet el Sedis sumar el seu quart títol nacional i trencar la ratxa de l’Uni. Irati Etxarri ha estat escollida la MVP.

La suspensió de Laura Peña a dos segons per acabar el segon quart (35-31) ha igualat la màxima del Sedis, que havien establert abans Brotons (33-29) i Pivec (9-5 amb addicional) en un inici liderat per Etxarri, màxima anotadora al descans amb 10 punts, i Raventós (8). L’Uni havia lligat un 0-13 de parcial al primer quart (9-18, triple de Soler) que li donava la iniciativa fins que es quedaria sense producció ofensiva al segon després del triple inicial de Gardner (18-25)

Raventós i Etxarri han disparat la màxima des de 4,6 m a l’inici del tercer quart, de nou amb la navarresa liderant l’atac blau (44-33). Reisingerová, autora de 4 dels 6 punts de l’Uni després del descans, ha comès la quarta a 5:37 (44-37). Flores ha enllaçat tres cistelles amb triple de Peña entremig (47-41) i Drammeh ha fet la darrera cistella del tercer quart (50-45) i la primera de l’últim, de 6,75 m (50-48).

Flores ha empatat a 50 a menys de 8 minuts i Tunstull ha fet la quarta sobre Reisingerová (50-51). Strautmane de tres en transició, Etxarri en tir lateral i Pivec amb addicional donaven aire al Cadí mentre l’Uni sobrevivia de tir lliure (58-55 Soler). Peña a 3 minuts i mig i al límit de la possessió feia el 65-59 i Flores ha tingut el triple per empatar a 68 a 10 segons, però ha fallat i Peña ha tancat el duel amb 1/2 tirs lliures (69-65).