ACB

Sense pèls a la llengua

Bàsquet. Supercopa. Pierre Oriola considera “inadmissibles” els errors de l’equip: “Ja no és una lliçó perquè ja fa massa temps que ens passa el mateix”

El revés que ha suposat la pèrdua del segon títol oficial del curs no ha estat ben digerit pel capità del Barça, que sempre parla clar. Més que per no superar el Madrid, el que lamenta Pierre Oriola és la manera. El de Tàrrega fa una crítica realista: “Estic frustrat i emprenyat perquè hem tirat una feina de 20 minuts a les escombraries per un últim quart desastrós en què no hem estat capaços de frenar el rival i estar tranquils en cap moment”. Oriola recorda que són errors que malauradament s’estan repetint massa en les finals que juga el Barça: “Hem comès errors elementals marcats cada dia, com ara deixar-los penetrar per la dreta, i això provoca que un equip de la qualitat del Madrid es recuperi. Ja acumulem moltes lliçons, no és la primera, això no ha de servir com a lliçó. Si al final cada vegada que passa això ho qualifiquem de lliçó, no anem bé. No hauríem d’haver arribat a aquest punt, no hi ha excusa”. Oriola no va voler entrar en polèmiques sobre l’arbitratge perquè va deixar clar que havien perdut no pas per culpa dels col·legiats: “No entraré en detalls dels àrbitres perquè al final a tots dos ens beneficien o perjudiquen en alguns moments, sí que en moments clau ells no estaven en bonus de faltes, però no és excusa quan guanyàvem de 19 punts. És inadmissible.”

Saras en suma 1 de 6

El tècnic lituà va ser molt dur a la roda de premsa perquè va considerar un “regal” haver perdut. Jasikevicius ha arribat a les últimes set finals però de les sis que es disputaven a partit únic –menys la lliga ACB– només ha estat capaç de guanyar-ne una. Queda temps i tothom està convençut que canviarà la dinàmica.

Bolmaro, a Minnesota veient les Lynx

Tot i que no hi ha notícies oficials ni del Barça ingressant els 900.000 euros de clàusula per marxar a l’NBA ni dels TWolves per haver fitxat el base argentí, la realitat és que Bolmaro ja està adaptat a la que serà la seva nova casa. Ahir se’l va veure veient un partit en directe de l’NBA femenina de les Minnesota Lynx contra Indiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)