Lliga femenina

Cinc homes presenten la Lliga Femenina

Iturriaga, Garbajosa, un directiu d’Endesa i els “influencers” Siro López i Pablo Lolaso es promocionen i resten protagonisme a les jugadores

La federació espanyola ha buscat un format atractiu a Madrid per presentar aquest matí la Lliga Femenina, patrocinada per Endesa. Una altra cosa és que se n’hagi sortit. El resultat ha estat paradoxal perquè han acabat essent cinc homes els protagonistes d’un acte en què la visibilitat de les dones ha acabat limitat a la presència de diferents jugadores de la lliga. L’organització de la presentació ha estat encarregada a un programa ara de moda a Twitch liderat per l’exjugador Juama Iturriaga, que ha portat a dos dels seus col·legues en la plataforma, Siro López i un cert Pablo Lolaso, conegut per ser l’alter ego de Pablo Laso a les xarxes.

Per sort (de moment) el Real Madrid no té equip a la Lliga Femenina perquè els colors dels tres personatges són ben coneguts. A la presència dels tres influencers –que han fet el pallasso, no en el bon sentit de la paraula–s’hi han afegit els llargs discursos del president de la FEB, Jorge Garbajosa, i Nacho Jiménez Soler, el director general de comunicació d’Endesa, companyia que no passa el seu millor moment de popularitat. De fet, la base Gaby Ocete (Tenerife) li ha preguntat amb sornegueria si sabia quin era el preu del quilowatt per hora.

Les representants dels clubs catalans han estat María Araújo (Spar Girona) i Ariadna Pujol (Cadí La Seu). També hi ha hagut altres jugadores catalanes com Laura Méndez, Helena Oma i Aina Ayuso. Totes han parlat dels seus objectius però la més clarivident ha estat Raquel Carrera (València), que ha parlat del present immediat. “Volem guanyar la Supercopa d’aquest cap de setmana i superar la prèvia de l’Eurolliga”.

La lliga no començarà fins el cap de setmana del 25 i el 26. Primer arribarà la Supercopa a Tenerife amb l’Uni, que jugarà dissabte la seva semifinal contra l’Avenida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)