ACB

El Barça no contempla el fitxatge de Marc Gasol

Cubells ha presentat els nous fitxatges assegurant que l’equip d’aquest curs és més “equilibrat i potent” que el del doblet

El directiu responsable de la secció de bàsquet, Josep Cubells, ha manifestat que el Barça no contempla en aquests moments el fitxatge de Marc Gasol, l’actual president del CB Girona que ha estat traspassat dels Lakers als Grizzlies, que tenen la intenció d’alliberar el seu contracte. “No hi ha cap contacte formal amb ell i tot i que l’staff de la secció sempre està pendent de jugadors que puguin ser interessants el seu fitxatge de moment no es contempla”, ha dit Cubells, que també ha reconegut que el club està pendent de la decisió de Pau Gasol, jugador que sí tindria cabuda a la plantilla si decideix posposar una temporada més la seva retirada.

Cubells ha parlat de la situació dels germans Gasol en la presentació dels quatre nous fitxatges del club per a la temporada 2021-22: Hayes, Sanli, Jokubaitis i Laprovittola. Tot i les derrotes en les finals de la lliga catalana i la supercopa el directiu assegura que la plantilla d’aquest curs és més “equilibrada i potent” que la que va assolir el doblet i va arribar a la final de l’Eurolliga el curs passat.

Els nous jugadors, han parlat, també del seu nou club. Laprovittola ha admès que va parlar amb Bolmaro i Saras abans de signar; Sanli, que està preparat per a la seva primera aventura fora de Turquia; Jokubaitis, que la seva adaptació serà ràpida pels lituans que hi ha en el cos tècnic, i Hayes, que li agrada formar part dels “dolents de la pel·lícula, als que tothom vol guanyar.”

Cubells també ha confirmat que el Palau tindrà un aforament per a tres mil aficionats en l’inici de l’ACB, aquest diumenge contra el Múrcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)