ACB

Pau Gasol: “No em veig en un altre equip que no sigui el Barça”

El jugador assegura que el factor econòmic no serà el principi si decideix seguir una temporada més com a jugador

Pau Gasol manté la porta oberta a continuar una temporada més, amb 41 anys, en el bàsquet professional, en aquest cas en el Barça, que ja li ha mostrat el seu interès perquè continuï una temporada més després de ser clau en el triomf a la lliga la temporada passada. Tot i la greu crisi econòmica que viu el club el pivot creu que podrien arribar a un acord: “El factor econòmic és un factor més, però en el principal; a Europa no em veig en un altre equip que no sigui el Barça.”

Gasol recorda que la decisió de seguir ja no és només individual: “Implica a la meva família perquè l’estabilitat és una cosa que no hem tingut en molt temps”. També ha recordat, en una roda de premsa a la Gasol Foundation, els anys complicats que ha viscut. “No conec un altre jugador de bàsquet que hagi aconseguit recuperar-se d’una doble lesió als escafoides i de dues operacions amb 40 anys i estic molt orgullós d’haver-ho aconseguit” , ha dit el pivot. De totes maneres, ha apuntat que a l’hora de prendre la decisió de si seguir jugant “no està valorant el que ha passat, sinó el que ve per davant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)