ACB

Willis lidera la Penya en el debut al Palau (85-79)

El nord-americà ha fet cistelles claus i ha acabat amb 17 punts; Pau Ribas també decisiu (15)

La Penya, en el partit 300 de Ventura amb la samarreta verd-i-negra, ha guanyat al Bilbao en el seu debut ACB al Palau Olímpic (85-79).

El matx ha començat amb un Vives intens i amb la sorpresa que Tomic ha demanat a Carles Duran jugar el partit tot i no estar encara recuperat de la lesió a la mà. Els verd-i-negres han començat dominant amb Willis (6 punts) molt intens i Pau Ribas com a referent. Tot i agafar set punts de renda (26-19) un triple del Bilbao al darrer segon ha deixat el partit obert al descans (38-37).

La sortida del tercer quart ha estat explosiu amb Brodziansky i després d’una tècnic a a Mumbrú el Joventut ha agafat un màxim avantatge (45-37). El domini verd-i-negre s’ha mantingut fins al tram final (75-68). Però un canvi a defensa zonal del Bilbao ha posat en problemes al Joventut que s’ha encallat. Això i dos triples de Bigote han posat emoció (75-74). En aquest tram Tomic ha estat decisiu. Amb 79-77 i pilota pels bascos Ribas li ha pispat la pilota a Bigote a 52 segons pel final i un triple de Parra han sentenciat (82-77).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)