Lliga femenina

Perilla el debut a Fontajau el dia 29 de Michaela Onyenwere

La classificació inesperada del New York Liberty per a la segona fase de la WNBA que afronten els vuit millors equips endarrerirà l’arribada de l’aler pivot de 21 anys Michaela Onyenwere per debutar amb l’Spar Girona. La nord-americana ha de jugar la primera eliminatòria de la segona fase de la lliga a un sol partit dijous i perilla la seva participació el dia 29 a casa en la segona jornada contra el València en el debut de l’equip a Fontajau a la Lliga Femenina. El seu equip ha acabat vuitè la fase regular general amb 12-20 i s’ha beneficiat d’un triple empat final amb Washington Mystics i amb los Angeles Sparks.

Si el New York Liberty passa aquest ronda 1, en la qual s’enfrontarà a les Fenix Mercury –cinquenes de la general–jugarà la segona ronda, també un sol partit el dissabte 26 i, en cas de nova victòria, afrontaria les semifinals, en les qual ja hi ha dos equips classificats, al millor de cinc partits a partir del dia 8 d’octubre. També endarrereix la seva arribada l’alter nord-americana, Kennedy Burke (Seattle Storm), que ha de disputar la segona eliminatòria el dia 28.

L’Spar Girona jugarà dissabte vinent la primera jornada de la Lliga Femenina a la pista del Kutxabank Araski (18.30h) i espera recuperar la base Laia Palau per rebre el València i minimitzar una mica els problemes en el perímetre. Dissabte passat, l’Uni va perdre, en quadre, la semifinal de la supercopa contra l’Avenida en un partit molt anivellat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)