Lliga femenina

Perilla el debut a Fontajau el dia 29 d’Onyenwere

Bàsquet. L’equip de l’alera pivot nord-americana de 21 anys, el New York Liberty, s’ha classificat contra pronòstic per jugar la segona fase de la WNBA

La classificació inesperada del New York Liberty per a la segona fase de la WNBA, que afronten els vuit millors equips, endarrerirà l’arribada de l’alera pivot de 21 anys Michaela Onyenwere per debutar amb l’Spar Girona. La nord-americana ha de jugar la primera eliminatòria de la segona fase de la lliga a un sol partit dijous vinent dia 23 i perilla la seva participació el dia 29 a casa en la segona jornada, contra el potent València –campió de la supercopa abassegant l’Avenida–, en el debut de l’equip a Fontajau en la present edició de la Lliga Femenina. El seu equip ha acabat vuitè la fase regular general amb 12-20 i s’ha beneficiat d’un triple empat final amb els Washington Mystics i amb Los Angeles Sparks.

Segurament no és molt probable perquè hi ha accedit plorant, però si el New York Liberty passa aquesta fase 1, en la qual s’enfrontarà a les Fenix Mercury –cinquenes de la general–, jugarà la segona fase, també a un sol partit el dissabte 26 i, en cas d’una altra victòria, afrontaria les semifinals, en les quals ja hi ha dos equips classificats, al millor de cinc partits, a partir del dia 8 d’octubre. També endarrereix la seva arribada l’altra nord-americana, Kennedy Burke (Seattle Storm), que ha de disputar la segona eliminatòria el dia 28.

Dissabte, contra l’Araski

L’Spar Girona jugarà dissabte la primera jornada de la Lliga Femenina a la pista del Kutxabank Araski (18.30h) i espera recuperar la base Laia Palau per rebre el València i minimitzar els problemes en el perímetre que han condicionat l’equip en aquesta fase inicial del curs. En la tercera jornada, el conjunt d’Alfred Julbe rebrà el Bembibre el 3 d’octubre abans d’iniciar l’Eurolliga el dia 6 a casa contra el Sopron. Dissabte passat, l’Uni va perdre, en quadre, la semifinal de la supercopa contra l’ Avenida en un partit molt anivellat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)