Lliga femenina

Tots els abonats de l’Uni tindran plaça garantida a Fontajau

Aquesta tarda comença el procés de nova selecció de seient temporal per a Fontajau, que tindrà una capacitat màxima de tres mil seguidors

L’Uni Girona ha acordat amb l’ajuntament i la Generalitat el seu pla específic per acollir públic als partits de Fontajau. Es permetrà un aforament màxim de tres mil espectadors, fet que permetrà a tots els abonats del club assistir als partits de la lliga i l’Eurolliga. A dia d’avui els abonats arriben als dos mil. El rècord, abans de la pandèmia, va ser de 2.400 abonats. D’aquesta manera el club, tot i les restriccions, encara té un cert marge de creixement en durant la temporada.

No obstant això, aquest pla específic obliga a una reassignació temporal dels seients dels abonats adaptant-se a l’actual normativa, menys restrictiva que al final de la temporada passada, però que encara contempla mesures de distanciament. El club obrirà el nou procés d’assignació de seients als seus abonats aquest avui mateix a les 15.00 h, de cara a l’estrena de l’equip a Fontajau el dimecres 29 de setembre (20.00 h) contra el València. A causa de la situació actual i el contratemps causat per l’última resolució, el club ha treballat en els últims dies en una nova campanya d’abonaments provisionals. D’aquesta manera, l’abonat podrà seleccionar un nou seient provisional per a la temporada 2021-22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)