Lliga femenina

L’Uni garanteix un seient per als abonats a Fontajau

Bàsquet. El club ja ha superat els dos mil abonats però la limitació d’aforament a les grades que estableix el nou acord amb el govern i el Procicat és de tres mil aficionats

L’Uni Girona ha acordat amb l’Ajuntament i la Generalitat el seu pla específic per rebre públic als partits de Fontajau d’aquesta temporada, tant de la Lliga Femenina com de l’Eurolliga. Segons els requisits previs designats pel Procicat es permetrà un aforament màxim de tres mil espectadors, un fet que permetrà a tots els abonats del club assistir als partits. A hores d’ara la xifra d’abonats ja supera els dos mil però el rècord, abans de la pandèmia, va ser de 2.400. D’aquesta manera, el club, tot i les restriccions, encara té un cert marge de creixement durant la temporada. La recuperació de la massa social dona també oxigen econòmic al club després de dues temporades molt complicades.

Aquest pla específic obliga a una reassignació temporal dels seients dels abonats adaptant-se a l’actual normativa, menys restrictiva que la del final de la temporada passada, però que encara preveu mesures com ara la mascareta o el distanciament. S’haurà de deixar un seient buit lateral entre persones que no siguin grups estables o de convivència.

El club va obrir el nou procés d’assignació de seients als seus abonats ahir mateix amb vista a l’estrena de l’equip a Fontajau el dimecres 29 de setembre (20.00 h) contra el València, un dels millors partits que es poden veure en la lliga.

A causa de la situació actual i el contratemps causat per l’última resolució, el club ja ha informat que des de fa uns dies treballa en una nova campanya d’abonaments provisionals. D’aquesta manera, l’abonat podrà seleccionar un nou seient provisional per a la temporada 2021/22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)