ACB

Torna el públic al Congost a l’ACB 565 dies després

Bàsquet. ACB. El Baxi rep el València amb l’afició com a factor clau i la Penya té un difícil repte a Santiago de Compostel·la sense Birgander

El Baxi Manresa tornarà a jugar a l’ACB davant dels seus aficionats després de 566 dies. Un factor decisiu, el sisè jugador de l’equip manresà, com ja es va demostrar quan va ser determinant en el títol de la Lliga Catalana. I això ho sap perfectament el tècnic exmanresà Joan Peñarroya, que torna al capdavant d’un València amb plantilla d’Eurolliga tot i que tindrà les baixes de Van Rossom, Rivero, Prepelic i López-Arostegui, lesionats. És dubte el base Martin Hermannsson. Pels manresans, fins a última hora no se sabrà si Dani Pérez, que no s’ha entrenat, pot jugar. Difícilment se’l forçarà per evitar que s’agreugi la lesió.

El Joventut visita la pista de l’Obradoiro, ja amb públic, en un duel on no serà finalment Simon Birgander. El suec encara no s’ha recuperat després de ser operat del nas i intentarà ser-hi diumenge contra el Baskonia, on jugarà amb màscara. Es retrobaran Albert Oliver, el jugador més veterà de l’ACB (44 anys), i Guillem Vives, que van coincidir en l’últim any del base de Terrassa a la Penya, que li va fer de mestre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)