Eurolliga

L’Schio completa el grup de l’Uni a l’Eurolliga

L’equip italià elimina en la fase prèvia el València, que es queda sense premi, i el Bourges

Les victòries de l’Schio contra el València (48-56) i el Bourges (69-57) han classificat l’equip italià per a l’Eurolliga, on ha quedat enquadrat en el grup de l’Spar Girona. El partit d’aquesta tarda entre el València i el Bourges ja no compta després de les derrotes del campió de la supercopa espanyola i del conjunt francès, que era el favorit per superar aquesta fase.

La resta de rivals dels gironins seran l’Arka Gdynia i el Sopron (Polònia), el Fenerbahçe i el Galatasaray (Turquia), el Landes (França) i el Dynamo Kursk (Rússia). També ha accedit per primer cop a la màxima competició europea l’equip hongarès del KSC Szekszard, botxí de l’ACS Sepsi i del Bellona Kayseri. Ha quedat integrat en el grup A amb l’MBA Moscou i l’Ekaterinburg (Rússia), el Montpeller (França), l’Umana Reyer (Itàlia), el Riga (Letònia), el Praga (República Txeca) i l’Avenida, el campió de la lliga femenina. L’Uni debutarà a Fontajau contra el Sopron el 6 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)