ACB

Musa, l’heroi del líder

ACB. La polifacètica estrella del sorprenent Breogán ja ha protagonitzat tres accions polèmiques en tres setmanes; no va triomfar a l’NBA ni a l’Efes

El Barça rep avui (18 h) el sorprenent líder, el Breogán, que acaba de pujar i ha guanyat els dos primers partits, contra el Tenerife per 17 punts en la jornada inaugural i contra el Burgos per 25 punts. Els gallecs han mantingut més de la meitat de la plantilla que el curs passat va pujar de la LEB Or (els germans Erik i Sergio Quintela, Larsen, Iván Cruz, Kacinas o Sollazzo). A ells s’hi han afegit l’ex-ACB Marko Lukovic, l’ex-Manresa Jordan Sakho i d’altres pocs coneguts com Bell-Haynes, o Mahalbasic i Kalinoski. Però l’estrella és l’ex-Nets Dzanan Musa (22 anys), que el curs passat a l’Efes tampoc va triomfar. Aquest estiu ha estat polèmic pel fet de trencar el nas a Birgander, deixar anar el colze a Rigo i també deixar anar la mà a Doornekamp. Polifacètic i polèmic però amb molt de talent. En la primera jornada, 35 de valoració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)