ACB

Derrota clara del Baxi Manresa a casa i davant el seu públic

El València l’ha superat per 69-89 el dia que els aficionats han tornat al Nou Congost

El Baxi Manresa ha perdut de manera clara i davant del seu públic –que tornava al pavelló–, contra el València per 69-89. Els manresans només han estat per davant en la primera meitat del primer quart i després del descans han estat completament superats.

Els manresans han iniciat el partit amb un 5-0 i s’han situat amb un 12-8, però han començat a fallar en atac, un parell de triples seguits, i els valencians ho han aprofitat per fer un parcial de 0-10 i posar-se per davant, arribant al final del primer quart amb un 17-22. Dos nous triples errats pel Manresa en l’inici del segon quart –3 de 14 en el primer temps–, i dos d’encertats del València els ha permès arribar als 10 punts de diferència (19-29) i aconseguir una màxima avantatge de 13 punts, 23-36 a quatre minuts i mig del descans, al que s’ha arribat amb un 28-38 pels visitants.

El València ha incrementat la seva avantatge en l’inici de la segona meitat i l’intent de refer-se dels locals amb un 6-0 per situar-se a només 7 punts per sota (39-46) ha estat un miratge. El conjunt valencià ha sentenciat el partit amb un parcial de 0-8 (43-61) després d’una tècnica a la banqueta local, i en l’9inici dels darrers deu minuts s’ha posat amb 20 punts de diferència (51-71). La màxima avantatge del València ha sigut de 24 punts (63-87) a un minut i mig del final.