ACB

Scrubb enfonsa la Penya a l’últim segon (93-91)

Els verd-i-negres han arribat a dominar d’11 punts al primer temps i de 7 al segon

La Penya ha cedit el seu primer partit a l’ACB i ha desaprofitat una oportunitat d’or perquè ha dominat durant molts minuts però ha acabat perdonant. Amb 91-91 l’Obradoiro ha tingut l’última possessió i Scrubb no ha perdonat al darrer segon.

Els verd-i-negres han començat dominant amb autoritat gràcies a una gran defensa i un bon joc col·lectiu en atac (2-12). La renda s’ha eixamplat fins un màxim avantatge d’11 punts (17-28) amb la Penya frenant el tir exterior dels gallecs (0/8 triples). Però ha despertat l’Obradoiro des de la línia de 6,75 metres i han començat a anotar tot el què havien fallat fins llavors per anotar set triples seguits amb un únic error. Això li han permès retallar la diferència i igualar el partit al descans (45-45). El Joventut ha perdut solidesa i contundència en defensa permetent dos 2+1.

Al tercer quart el Joventut ha tornat a fer una estirada amb un Brandon Paul espectac ular anotant tres triples seguits (56-63). Però els verd-i-negres han tornat a permetre massa facilitats i l’Obradoiro, amb un triple de Suárez s’ha posat per davant (64-63). Una tècnica a Duran ha ampliat el parcial d’11-2 (70-67). S’ha entrat en un final d’infart on els verd-i-negres amb 91-91 i 19 segons pel final ha desaprofitat la pilota clau i en l’última jugada Scrubb ha atacat Ribas per anotar la cistella del triomf.