ACB

El Barça venç per 78-69 l’enganxós Breogán i suma el 3/3

El Barça ha derrotat avui l’enganxós Breogán, que arribava al Palau en qualitat de líder de l’ACB, per 78-69 i tanca la tercera jornada amb tres victòries. Mirotic, amb 22 punts i 32 de valoració, ha tornat a ser el pal de paller de l’equip català, que ha treballat millor el joc interior i n’ha tret un profit decisiu amb 23/28 punts de tirs lliures que han estat clau. El bagatge del Breogán en aquesta faceta ha esta força més esquifit: 5/8.

La intensitat defensiva i la bona direcció de Calathes buscant les superioritats en el pal baix de Hayes, un gran fitxatge tant pel seu encert en el tir com, sobretot, per la seva capacitat de lluita, i de Davies han donat resultat ràpidament (9-2). El Barça ha gaudit de seguida del màxim avantatge de 8 punts (15-7) en aquest primer parcial, que s’ha acabat amb aquest mateix marge (23-15) i el domini de l’equip de Jasikevicius en el rebot: 10-5.

El conjunt blaugrana ha iniciat el segon quart pletòric amb un triple de Laprovittola i un altre del franctirador Kuric i s’ha situat amb un +12, la màxima diferència del partit. Els gallecs han serrat les dents al darrera, un dels seus actius, i amb tres bones accions defensives i un triple de Bell-Haynes han obligat Saras a demanar temps mort (29-22). La situació ha empitjorat. El lent però eficient pivot austríac d’origen eslovè Rasid Mahalbasic ha torpedinat la cistella blaugrana amb 7 punts consecutius (32-29). El Breogán ha tingut tir per empatar però no ho ha aconseguit. Saras ha fet entrar Oriola per reforçar la feina a la pintura. Els gallecs han entrat en bonus i el Barça ha viscut dels tirs lliures de Mirotic –12 punts en el primer temps–i Oriol en l’últim tram (42-36). La lluita pel rebot s’ha igualat: 16-14.

El Barça ha viscut de Mirotic en l’igualadíssim tercer quart (18-19), en el qual ha tingut problemes per tancar el rebot defensiu. La bona notícia han estat les 4 faltes de Sakho, tot i que el danès Larsen, el seu substitut, s’ha fet molt fort en el rebot ofensiu. El bosnià Dzanan Musa, MVP de la primera jornada i ben assecat fins a aquell moment, ha renascut. El Breogán ha clavat un parcial de 0-4 a l’inici del darrer quart i ha amenaçat (60-59). Temps mort de Saras. Els gallecs s’han acostat de nou a un punt (62-61) però no han trencat la barrera psicològica. El Barça ha fet un pas endavant en defensa i Higgins –9 punts en el quart– ha despertat en atac tallant la reacció rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)