Lliga femenina

L’Uni se sobreposa a les baixes i comença la lliga amb un triomf (63-67)

Flores, Gardner i Drammeh han liderat l’equip de Julbe a la pista de l’Araski, que no ha abaixat els braços tot i veure’s 21 punts per sota en el tercer quart

L’Spar Girona ha començat la lliga amb una victòria (63-67) a la pista de l’Araski tot i la precària situació de la plantilla, que ha viatjat amb sis baixes i només set jugadores disponibles del primer equip. L’equip ha trencat el partit amb un espectacular inici en el tercer quart (45-56) però ha acabat patint pel desgast físic i per l’empenta de les locals, que no han abaixat mai els braços.

El trident exterior format per Laia Flores (15 punts i 4 assistències), Gardner (18 punts) i Drammeh (14 punts, 4 rebots i 4 assistències) ha tornat a demostrar la seva química. Amb elles a la pista l’equip no només s’ha mostrat superior sinó que ha brillat sobretot en les transicions quan ha sabut tancar el rebot o recuperar ràpid la pilota. En el tram final, quan més calent s’ha posat el partit (63-65), Gardner ha acabat anotant la cistella decisiva en una gran penetració.

Sota el cèrcol Reisingerova i Labuckiene, que ha fet un tap determinant a 25 segons del final, també han imposat la seva alçada contra un rival que ha trobat a faltar la seva center titular, Tamara Seda, i que ha tingut problemes de faltes.

El primer gran test de la temporada arriba dimecres amb la visita a Fontajau del València, recent campió de la supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)