ACB

El Baxi Manresa assoleix el triomf més gran de la seva història ACB (64-106)

En el minut 11 els de Pedro Martínez ja dominaven de 20 punts de renda (15-35)

El Baxi Manresa ha aconseguit la victòria més àmplia de la seva història a l’ACB en guanyar de 42 punts, una diferència que no obtenia des del 1975. Els manresans han fregat la perfecció a Sevilla on ha sumat la primera victòria del curs amb una exhibició de joc i neutralitzant absolutament el Betis (64-106). Pels manresans Moneke, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador seguit per Bako (17 punts i 8 rebots), Valtonen (15) i Sima (14).

Els de Pedro Martínez han trencat el matx en la seva sortida on ràpidament han agafat 10 punts de renda i només iniciar el segon període ja han agafat 20 punts de renda (15-35) després d’haver fet un primer quart amb un bàsquet impecable (12/15 tirs de dos i 4/7 triples). Els andalusos han fet un parcial de 8-0 per tancar els primers 20 minuts que semblava que els donaria vida (38-53 al descans). Però la sortida del vestidor dels de Pedro Martínez ha tornat a estar sublim i han recuperat els 20 punts que han anat ampliant fins a 44 punts de diferència (62-106) amb un parcial de 4-23 al tram final.