Lliga femenina

No arribaran a temps

Bàsquet. Onyenwere i Burke, encara als EUA, no podran donar suport a l’Spar Girona demà contra el temible València i Julbe toca ferro perquè almenys Palau pugui afegir-se al reduït grup

Alfred Julbe va reconèixer després del partit de dissabte contra l’Araski (63-67) que mai en la seva trajectòria com a professional n’havia afrontat un amb només vuit jugadors o jugadores, en aquest cas només set del primer equip i una del filial (Parra). De la plantilla dissenyada per a la temporada 2021/22 només Laia Flores, Rebekah Gardner, Binta Drammeh, Júlia Soler, Iho López, Julia Reisingerová i Giedre Labuckiene van estar a disposició del tècnic, que va haver de fer mans i mànigues perquè l’equip mantingués un nivell estable, tot i que en els últims minuts va costar. Demà a Fontajau contra el poderós València (20 h) la situació es podria repetir.

Michaela Onyenwere, rookie de l’any en la WNBA amb les New York Liberty, arribarà a finals de setmana, probablement a temps per fer algun entrenament i debutar diumenge contra el Bembibre. Kennedy Burke, per la seva banda, en té per més temps, i és lògic. El seu equip, les Seattle Storm, tot just va ser eliminat ahir a la matinada. S’espera que l’alera arribi la setmana vinent abans del partit contra el Sopron del 6 d’octubre.

En el capítol de lesions tampoc hi ha grans notícies. Frida Eldebrink, María Araújo i Astou Traoré continuaran de baixa i el club confia que com a mínim Laia Palau pugui recuperar-se per jugar alguns minuts i ajudar les seves companyes.

El València, per la seva banda, té el dubte de Queralt Casas, que es va lesionar en la fase prèvia de l’Eurolliga i no va debutar diumenge contra l’IDK (77-48).

L’escorta internacional Rebecca Allen, companya d’Onyenwere a Nova York, tampoc arribarà a temps per jugar el partit de demà a Girona. Amb tot, Rubén Burgos disposa d’un potencial temible amb les internacionals Cristina Ouviña, Ángela Salvadores, Leticia Romero, Raquel Carrera, Laura Gil, la nord-americana Trhan Davis i l’alemanya Marie Gülich, entre d’altres.

L’eliminació de les Storm contra les Mercury (85-80) també dona aire a l’Avenida, que podrà recuperar més d’hora les germanes Karlie Lou Samuelson i Katie Samuelson. Menció especial en aquesta eliminatòria per l’exhibició de Brittney Griner, la figura de les Mercury: 23 punts i 16 rebots.

L’Uni ven entrades anticipadament

L’Uni ha començat a vendre entrades per al debut a Fontajau a través del seu web www.unigriona.cat. Tot i que hi ha una restricció d’aforament a Fontajau, l’acord amb el Procicat permet que entrin unes tres mil persones a Fontajau. Els abonats no han de témer per la seva plaça i el club pot vendre encara un miler més d’entrades respectant les mesures de seguretat. Tots els aficionats hauran d’entrar amb mascareta i s’haurà de deixar un seient buit lateral entre persones que no siguin grups estables o de convivència. Els abonats ja fa dies que poden sol·licitar la seva reassignació perquè es pugui omplir d’aquesta manera com més seients millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)