ACB

Pau Gasol revelarà el seu futur dimarts vinent al Liceu

Pau Gasol revelarà dimarts que ve a les cinc de la tarda el seu futur a l’incomparable marc del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, un escenari a l’altura del millor jugador català de tots els temps. El pivot de Sant Boi, de 41 anys, ha estat desfullant la margarida sobre si seguirà en actiu des que van acabar els Jocs Olímpics de Tòquio, on va posar punt i final a la seva etapa en la selecció espanyola al costat del seu germà Marc Gasol, el futur del qual encara no es coneix tampoc.

Serà un acte denominat “híbrid” al que assistiran convidats personals de l’esportista així com mitjans de comunicació, als quals Pau Gasol contestarà les seves preguntes. Des del final dels Jocs Olímpics, el Barça ha estat a l’espera que Pau Gasol decidís si tornava a vestir la samarreta blaugrana, equip al que va tornar a jugar a l’abril passat després de dos anys d’inactivitat per una lesió al peu.

En dos mesos de competició amb els blaugrana i posteriorment a Tòquio, Pau Gasol va demostrar que encara tenia corda per seguir jugant algun any més però les seves prioritats han canviat després de la seva paternitat i el bàsquet no ocupa ja el cent per cent de la seva ment.

Recentment, el jugador va reconèixer en un acte de la seva fundació que hi havia dies que se sentia “llest” per seguir jugant o uns altres “en els que no”.

La tornada de Pau Gasol a les pistes va tenir un sabor a tancament de cicle esportiu, primer amb l’equip on es va fer jugador i després amb la selecció espanyola en els seus cinquens Jocs Olímpics, i poder dir adéu al bàsquet com qualsevol esportista voldria, jugant al més alt nivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)