ACB

Les dues cares de la Penya

Bàsquet. Sense les desconnexions lluny de casa, l’equip verd-i-negre vol oferir la seva millor versió com a local en el derbi contra un Manresa en ratxa

La Penya mirarà de fer valer el factor pista en el derbi contra el Baxi Manresa (a les 18 h), reforçat anímicament per les tres victòries consecutives, dos en l’ACB i en l’estrena en la FIBA Champions League. L’equip verd-i-negre confia oferir la seva millor versió com a local, on ha sumat dues victòries, en contraposició a les desconnexions que ha tingut a domicili. El tècnic de la Penya, Carles Duran, admet que a l’equip li ha faltat “continuïtat” en els partits lluny de casa i considera que el suport de l’afició ha estat clau per no cometre les mateixes errades de concentració al Palau Olímpic. Duran qualifica el Manresa com un equip “molt atlètic” i té les consignes clares per aconseguir el triomf: “No podem tenir desconnexions, hem de controlar el rebot i millorar l’encert en el triple.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)