ACB

Correctiu amb majúscules de la Penya al Baxi (105-61)

Els verd-i-negres han trencat el partit en el descans (51-26)

El Joventut, finalment sense Derek Willis, ha donat una lliçó de joc (105-61) en el derbi contra el Baxi Manresa -ha deixat fora de la convocatòria a Rafa Martínez- que s’ha vist totalment superat per la intensitat verd-i-negre. El matx s’ha decidit als primers 20 minuts on la Penya ja dominava de 25 punts (51-26).

La Penya ha començat dominant i agafant un coixí de 10 punts ràpidament (23-13). Quan Vives ha marxat a la banqueta el Manresa ha pressionat a Feliz però un triple i una recuperació i cistella en contracop del base de la Penya ha fet que el Joventut augmentés fins a 20 punts la diferència. La cirereta d’un primer temps impecable l’ha posat Brandon Paul amb un triple al darrer segon (51-26)

Després del descans la Penya no ha afluixat i el Manresa s’ha diluït absolutament i els verd-i-negres han anat eixamplant la diferència fins arribar a dominar de 44 punts amb vuit jugadors de la Penya anotant 10 punts o més en una clara ostra d’un joc col·lectiu de primer ordre. La màxima diferència del matx han estat 46 punts (103-57).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)