Eurolliga

Mike James és dubte per jugar contra el Barça

El base, la gran figura del Mònaco, es va retirar lesionat en el partit d’ahir contra el Madrid

El Barça afronta aquest divendres (19 h, DAZN) el seu primer partit de la història de l’Eurolliga contra l’AS Mònaco, que tot i ser debutant a la competició està mostrant que és un rival dur de pelar. L’equip de Jasikevicius afrontarà el seu cinquè partit en onze dies. Tots els ha guanyat gràcies sobretot a la defensa (67,3 punts a l’Euorolliga) però l’equip no va sobrat de forces com va demostrar ahir contra l’Olympiacòs en un duel resolt en la pròrroga (79-78) després de quedar-se moltes estones bloquejat en atac. Abrines continua de baixa i Sanli, que s’ha perdut tres partits seguits per un esquinç al turmell, continua essent dubte.

El Mònaco ha construït un equip amb un pressupost alt i amb vells coneguts per al Barça, començant per Leo Westermann, que va ser el substitut d’Heurtel la temporada passada al Palau. El referent, amb tot, és Mike James (16,3 punts i 5,7 assistències), un dels bases més anotadors del continent. Va ser clau en els dos primers triomfs de l’equip a l’Eurolliga però ahir es va retirar lesionat en la derrota del seu equip a Madrid (94-86), amb rampes a una cama i la seva presència és incerta. Això sí, abans de plegar va anotar 24 punts clavant 6 de 10 triples. La seva arribada a Montecarlo va ser tota una sorpresa. El CSKA el va acomiadar el curs passat i va acabar jugant en els súper Nets de l’NBA abans de rebre la suculenta oferta del Mònaco.

L’equip de Zvedzan Mitrovic, amb tot, té altres jugadors amb experiència a l’Eurolliga, com Will Thomas i Danilo Andjusic i ha recuperat per al bàsquet europeu un dels millors lituans de l’NBA de les darreres temporades, el pivot Donatas Motiejunas.

Tot i que Saras va admetre que ahir van jugar “força malament” l’equip és líder de la fase regular (3-0) i també ha guanyat tots els partits a la lliga (6-0). L’estat de forma de Mirotic, que està anant clarament de menys a més, i la grapa d’Oriola, reconvertit en center per les necessitats de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)