Lliga femenina

Bernat Canut és el millor entrenador de la lliga femenina del setembre

Karline Pilabere ja no pertany al Cadí La Seu

L’entrenador del Cadí La Seu Bernat Canut ha estat escollit com el millor entrenador de la lliga femenina Endesa-Trofeu AEEB del mes de setembre. Un cop finalitzades les jornades que es van disputar en aquest mes, dues, el tècnic va portar al seu equip a dues victòries per cap derrota. El Cadí va guanyar a la pista de l’Estudiantes (78-81) i es va imposar a casa contra el Saragossa (67-59). El conjunt de La Seu d’Urgell és el líder de la classificació perquè ha sumat quatre victòries.

Darrera de Bernat Canut i amb el mateix balanç de victòries i derrotes en el mes de setembre han quedat Rubén Burgos (València B.C) i Roberto Iñiguez (Perfumerías Avenida).

La jugadora Karline Pilabere ja no pertany al Cadí La Seu. La jugadora letona va arribar aquest estiu procedent del Riga i ha demanat la rescissió del seu contracte perquè vol noves oportunitats professionals a causa dels pocs minuts de rotació que tenia en el Cadí. L’AE Sedis Bàsquet ha decidit acceptar aquesta rescissió de contracte de la manera més amistosa i pensant en el millor per la jugadora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)