Lliga femenina

L’Spar Girona no en té ni per començar amb el Leganés (94-51)

L’Spar Girona no ha tingut cap problema en superar el Leganés, un rival molt fluix i probablement el pitjor que es vegi a Fontajau aquest curs, amb una gran primera meitat (50-29) en què Drammeh (14), Gardner (16) i Burke (11) sumaven 41 punts. És la tercera derrota seguida de l’equip de Madrid, que contra el Ferrol, l’altre ascendit, va guanyar el seu únic partit a la categoria (80-69)

De cara barraca

El segon triple seguit sense error de Drammeh (3/4 l’Uni, l’altre és el 5-2 de Gardner), després d’ofensiu de Burke en un atac en què Julbe demanava calma des de la transició, servia per establir la màxima a 5:20 per acabar el primer quart (16-6). La sueca, en transició i de 6 metres, feia el 20-9 i Burke de més a prop amb el tir que la caracteritza el 22-9, mentre la connexió entre les dues mantenia el festival ofensiu (24-9). Iho López per Burke a 50 segons per acabar el primer quart era la novena i última peça de l’Spar Girona en aparèixer i només la falta de Labuckiene al darrer instant permetia Tate fer el 26-14 amb 3/3 de 4,6 m i reduir la quinzena. De fet, el 7-2 en un minut i mig (Gardner sola després de recuperació) ja mostrava com de cara a barraca havia afrontat el duel l’equip gironí.

Flores (28-18) i Palau (30-18) anotaven en penetració al segon quart, fins que de nou Drammeh amb l’atac sense ordre la clavava de 6 metres (32-18) fent demanar el segon temps mort visitant, després del qual Burke forçava una pèrdua i feia completava el 8-0 amb punts de 4 jugadores (34-18) en pocs segons. Reisingerová de tres amb Burke mossegant cada acció en defensa acostava el marge a la vintena (41-24) a menys de tres minuts per la mitja part i Gardner a cistella passada remuntant la línia de fons i de 6,75m la superava (46-24) i era Burke la que permetia l’Uni arribar al descans amb mig centenar de punts (50-29) després d’un anar i venir que tancava sola sota el cèrcol.

Regulat

Els dos triples seguits de Júlia Soler (61-36 i 64-36) han estat el millor del tercer quart (66-38), que començava amb cap punt en dos minuts i la connexió Drammeh - Burke fent gaudir Fontajau (56-34 i 58-36).

Soler assistint López (68-38) i amb entrada quan s’esgotava la possessió consolidaven els 30 (70-40). Drammeh de 6,75 m la disparava (77-42) i Reisingerová l’apropava a la quarantena (80-44) amb les visitants desitjant que passés més ràpid el temps. Labuckiene, a menys de dos minuts, era la novena local en fer punts (88-49) abans que Flores després de recuperació fes passar dels 40 (90-49). Soler al contraatac (92-49) i la lituana de sota (94-49) Labuckiene establien el sostre anotador de l’Uni a Fontajau (92-52 conra el Celta el curs 2011/12)